Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Στο Δημοτικό Σχολείο Μαΐστρου οι σκάλες ντύθηκαν με όμορφα μηνύματα για να θυμίζουν καθημερινά στους μικρούς τους φίλους τις αληθινές αξίες και τους απλούς αλλά βασικούς κανόνες του σχολείου.

Εντυπωσιακή η ιδέα του #Σύλλογος_Γονέων_Κηδεμόνων_Μαΐστρου, να τοποθετήσουν αυτοκόλλητα στα σκαλιά του κτιρίου, με εκφράσεις και θέματα εκπαιδευτικού περιεχομένου.
Στο Δημοτικό Σχολείο Μαΐστρου οι σκάλες ντύθηκαν με όμορφα μηνύματα για να θυμίζουν καθημερινά στους μικρούς τους φίλους τις αληθινές αξίες και τους απλούς αλλά βασικούς κανόνες του σχολείου. Τα παιδιά ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια, έχουν την ευκαιρία να βλέπουν τα θετικά αυτά μηνύματα και να προσπαθούν να τα κάνουν πράξη.
📚Σ’ αυτό το σχολείο, μαθαίνουμε να αγαπάμε, να είμαστε αληθινοί φίλοι, να είμαστε πάντα χαρούμενοι, να δίνουμε 2η ευκαιρία σε όλους, να λέμε συγνώμη, να λέμε ένα μεγάλο ΟΧΙ σε κάθε είδους βία, να κάνουμε λάθη, να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, να είμαστε αληθινοί γράφει η μία σκάλα του σχολείου μας...που είναι μακράν η πιο όμορφη και ενδιαφέρουσα σκάλα του οικισμού μας.