Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Πρωταθλήτριες Έβρου, Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης στις κατηγορίες Παγκορασίδες και Κορασίδες.

Συγχαρητήρια στις πρωταθλήτριες Έβρου Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης στις κατηγορίες Παγκορασίδες και Κορασίδες.
Την Κυριακή 28/2/2016 οι Αμαζόνες αντιμετώπισαν τη Νίκη Αλεξ/πολης για την τελευταία και καθοριστική αγωνιστική που έκρινε το πρωτάθλημα του Α΄ Ομίλου των πρωταθλημάτων Παγκορασίδων και Κορασίδων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Αν.Μακεδονίας.
Και στους δύο αγώνες οι Αμαζόνες επικράτησαν με 3-0 σετ και με αυτόν τον τρόπο κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στα...
αντίστοιχα πρωταθλήματα και συνεχίζουν αντιμετωπίζοντας στη συνέχεια τις πρωταθλήτριες ομάδες των άλλων δύο ομίλων της ΕΣΠΕΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ., οι οποίες είναι Καβάλα και Χρυσούπολη στις Κορασίδες και Αμυγδαλεώνας και Χρυσούπολη στις Παγκορασίδες.
Είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά που οι Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης κατακτούν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα του Έβρου για τις Παγκορασίδες και η 1η χρονιά για τις Κορασίδες σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο δεν έχασαν κανένα σετ.
Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας, η οποία μετά από 5 χρόνια που έχει συσταθεί έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα στον Έβρο ενώ και η φετινή 1η χρονιά συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής Γυναικών ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική για το μέλλον.