Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Άψογη ήταν η οργάνωση του τουρνουά «Ευ αγωνίζεσθαι» στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Α.Ο. Μαΐστρου.

Άψογη ήταν η οργάνωση του τουρνουά «Ευ αγωνίζεσθαι» που διοργανώθηκε το Σάββατο 30 Μαΐου στην Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης.

Με την παρουσία 600 και πλέον αθλητών ηλικίας από 5 έως και 9 ετών διεξήχθη η μεγάλη αθλητική γιορτή στις πανέμορφες και άρτια οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του  Α.Ο. Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης
Οι μικροί αθλητές δέκα (10) ακαδημιών του Νομού Έβρου είχαν την δυνατότητα μέσα από την πανέμορφη αυτή αθλητική γιορτή, παράλληλα με το άρτια οργανωμένο άτυπο πρωτάθλημα υποδομής «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ», που προηγείται της εκδήλωσης αυτής, να αγωνίζονται και παράλληλα να εκπαιδεύονται γύρω από την έννοια της αθλητικής εντιμότητας και της ανάδειξης της σωστής συμπεριφοράς που αναδεικνύει το «τίμιο παιχνίδι» εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.
Την οργάνωση του άτυπου πρωταθλήματος είχε ο Σύνδεσμος Προπονητών Έβρου ενώ την διοργάνωση της τελικής φάσης ανέλαβε για φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία ο Α.Ο. Μαΐστρου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαΐστρου στις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις.
Ιδιαίτερη υποστήριξη στην τελική φάση του Ερυθρού Σταυρού και του ΕΚΑΒ για την παροχή των πρώτων Βοηθειών, της Παναγιώτας Τσικάκη για φωτογραφική κάλυψη και των χορηγών.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο τ. Διεθνής ποδοσφαιριστής Μαρίνος Ουζουνίδης.