Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Αρκετά προετοιμασμένος και με μικρά προβλήματα ο οικισμός της Μαϊστρου στην χθεσινοβραδινή έντονη βροχόπτωση.


Αρκετά προετοιμασμένος στην χθεσινοβραδινή έντονη βροχόπτωση φάνηκε ο οικισμός της Μαΐστρου. Καθοριστικής σημασίας ήταν οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε ρέματα του οικισμού αφού μπόρεσαν να απορροφήσουν τους μεγάλους όγκους του νερού.

Κάποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν, και εντοπίστηκαν επιτόπου χθες βράδυ ήταν στην Οδό Αν. Θράκης καθώς από τα φερτά υλικά βούλωσαν οι σχάρες απορροής υδάτων το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους ανθρώπους της ΔΕΥΑΑ, σε κάποια σημεία στο δρόμο προς Αμφιτρίτη με φερτά υλικά από τα χωράφια μέσα στο δρόμο,  το γνωστό πρόβλημα στην Οδό Ορφέως εντός του οικισμού λόγω έλλειψης δικτύου αποχέτευσης όμβριων υδάτων, στην οδό Αλεξανδρουπόλεως από την μεγάλη συγκέντρωση νερών την ώρα της βροχόπτωσης, και σε αγροτική περιοχή βορειοανατολικά του οικισμού λόγω του ότι είναι βουλωμένες με χώματα οι λεκάνες και όλο το δίκτυο απορροής υδάτων του δρόμου που οδηγεί στον κόμβο της ΒΙΠΕ και τα νερά διοχετεύονται μέσα στα αγροκτήματα δημιουργώντας ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες και στο ζωικό κεφάλαιο.

Όλα τα προβλήματα έχουν καταγραφεί και θα αναφερθούν εγγράφως στις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας.