Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Το Πολυκοινωνικό Κέντρο του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο των δράσεων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου καθιερώνει «Τις ημέρες της καρδιάς μας»



Το Πολυκοινωνικό, στο πλαίσιο των δράσεων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου καθιερώνει «Τις ημέρες της καρδιάς μας».
Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία διατίθενται, μετά από εισήγηση της Κοινωνικής Υπηρεσίας, σε τακτά διαστήματα σε οικογένειες που πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση.
H πρώτη μέρα της καρδιάς μας ορίστηκε το Σάββατο 29 Νοεμβρίου.
Κατά την ημέρα αυτή, προσωπικό του Πολυκοινωνικού και εθελοντές θα βρίσκονται σε όλα τα σούπερ μάρκετ της πόλης μας για να διανείμουν φυλλάδια και να ευχαριστήσουν τους συμπολίτες μας για την προσφορά τους.
Δεδομένου, ότι θα υπάρχει δυνατότητα άμεσης μεταφοράς στα ψυγεία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, οι συμπολίτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν και είδη ψυγείου.
Σας καλούμε όλους να συνεισφέρετε με οποιοδήποτε τρόπο μπορείτε, προκειμένου να βοηθήσουμε όλες τις οικογένειες του Δήμου ώστε να έχουν τα απαραίτητα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
 

                         Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πολυκοινωνικού
                                     Αντώνιος Βαμβακερός