Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η επίσημη έναρξη του Α.Ο. Μαΐστρου



Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η επίσημη έναρξη του Α.Ο. Μαΐστρου και των τμημάτων υποδομής  του αθλητικού συλλόγου. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μαΐστρου παραβρέθηκε σύσσωμο το συμβούλιο της ομάδας, οι προπονητές των τμημάτων, ο ειδικός συνεργάτης κ. Στράτος Βραχιόλιας, γονείς και φίλοι του συλλόγου, οι σύμβουλοι του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ.κ. Γερακόπουλος, Παντελίδης, Βραχιόλογλου, Ναϊτίδης καθώς και με χαιρετιστήρια επιστολή ο Υφυπουργός Παιδείας και θρησκευμάτων κ. Δερμετζόπουλος Αλεξανδρος.

Η ατμόσφαιρα που υπήρξε στον αγιασμό που τελέστηκε από τον Πατήρ Ιωάννη Καζάκο μπορεί να περιγραφεί από ένα κλίμα αισιοδοξίας , γεγονός που έχει να κάνει και με τις βλέψεις του συλλόγου, με οργάνωση υψηλού επιπέδου σε όλα τα τμήματα και ιδιαίτερα στα τμήματα υποδομής με σκοπό την ανάδειξη των μικρών αθλητών τόσο ποδοσφαιρικά, μέσω καθοδήγησης και εκπαίδευσης από τους προπονητές, όσο και σε αξίες και ιδανικά που θα προάγουν τον χαρακτήρα τους.

Άλλωστε το παρόν και μέλλον του Α.Ο. Μαΐστρου αλλά και του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι τα τμήματα υποδομής των συλλόγων.