Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Ένας χώρος ιδιαίτερα ελκυστικός και ταυτόχρονα ιδανικός προορισμός για αναψυχή και άθληση είναι ο Πλατανότοπος Μαΐστρου.

Ένας χώρος που αποτελεί επιλογή για την Πρωτομαγιά και όχι μόνο είναι ο πανέμορφος Πλατανότοπος Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης.
Οι ομορφιές τον κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό και ταυτόχρονα ιδανικό προορισμό για αναψυχή και άθληση.
Η υπέροχη άνοιξη που είναι σε εξέλιξη έχει χρωματίσει τα τοπία με όλες τις αποχρώσεις του πράσινου και μας κάνει όλους να θαυμάσουμε το μεγαλείο της φύσης.
Η γιορτή της Πρωτομαγιάς, εκτός από παγκόσμια ημέρα των εργαζομένων είναι και η ημέρα που γιορτάζει η φύση, όλοι μας μικροί και μεγάλοι θα επιδιώξουμε να βρεθούμε κοντά της για να την θαυμάσουμε και να την απολαύσουμε.
Ένας χώρος που αποτελεί επιλογή για την γιορτή της Πρωτομαγιάς και όχι μόνο είναι ο πανέμορφος Πλατανότοπος του Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης.
Ο πλατανότοπος με την καθημερινή βελτίωση στις υποδομές του και την καθημερινή επισταμένη καθαριότητα, αποτελεί πλέον ένας πραγματικός χώρος Πολιτισμού - Αθλητισμού και Αναψυχής και καθημερινά μπορεί να αγκαλιάσει τους πολίτες για να τον απολαύσουν στην καθημερινή τους απόδραση στην εξοχή».
Αυτό που χρειάζεται από εμάς να προσέξουμε, είναι να συναισθανθούμε όλοι οι πολίτες ότι ο πλατανότοπος της Μαΐστρου είναι μια περιουσία όλων μας, είναι μια περιουσία δική μας και γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίζουμε για την καθαριότητα του, να προσπαθήσουμε όλοι μας να τον παραδώσουμε ακόμη καλύτερο στα παιδιά μας, απ' ότι τον παραλάβαμε, να σεβόμαστε την αρτιότητα των κατασκευών και να αποτρέπουμε τους όποιους ασυνείδητους που θα προσπαθήσουν να κάνουν βανδαλισμούς πετώντας σκουπίδια και προκαλώντας καταστροφές.
Σας περιμένουμε λοιπόν, με υπευθυνότητα και τηρώντας "αυστηρά" όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα στον
Πάρκο Αθλησης και Αναψυχής "Πλατανότοπος Μαΐστρου"
για να ανακαλύψτε τις ομορφιές του, και να είστε σίγουροι ότι αυτές είναι πολλές!
Καλή Πρωτομαγιά..
Πρόεδρος Κοινότητας Αλεξανδρούπολης