Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Φωτίστηκε το νέο πάρκο τσέπης «Οικόπεδο Σουφλίου» με τα νέα υπερσύγχρονα φωτιστικά της DASTERI SYSTEMS Α.Ε

 

Τα Πάρκα Τσέπης δεν στοχεύουν στην εξυπηρέτηση μιας ολόκληρης πόλης, αλλά συνδέονται άμεσα με την γειτονιά που τα φιλοξενεί καλύπτοντας τις ανάγκες της ή συνδέονται σε ένα ευρύτερο λειτουργικό δίκτυο Πάρκων Τσέπης, μέσω πεζοδρόμων, «πράσινων» διαδρομών και ποδηλατοδρόμων, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση και χρήση σε όλους τους ενδεχόμενους χρήστες. Εξαιτίας του ευκαιριακού σχηματισμού τους ενδέχεται να έχουν θεματικό χαρακτήρα εξυπηρετώντας καλύτερα συγκεκριμένες χρήσεις και τμήμα του κοινωνικού συνόλου(π.χ. ως μέρος ξεκούρασης, παιχνιδιού, αθλητισμού, πολιτιστικών δρώμενων).

Ο λόγος λοιπόν για το «Οικόπεδο Σουφλίου» (14ης Μαΐου και Βελισσαρίου γωνία) οπου μετά τις απαραίτητες παρεμβάσεις από το προσωπικό του τμήματος πρασίνου, τις τεχνικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες της
ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης
καμετατράπηκε σε μια ξεχωριστή γωνιά πρασίνου, ένα ακόμη “πάρκο τσέπης” στην πόλη μας.
Σήμερα επιπλέον των υπολοίπων εργασιών ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και των τριών φωτιστικών σωμάτων #LED με τους ιστούς τους, μια δωρεά της εταιρίας Dasteri systems A.E., την οποία και ευχαριστούμε θερμά και πριν από λίγο φωτίστηκε αναβαθμίζοντας την αισθητική του!