Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες τον πρώτο λόγο έχει η κοινωνική ευαισθησία και ευσυνειδησία.

Το τελευταίο διάστημα η πανδημία που έχει επιφέρει ο ιός #COVID_19, έχει φέρει αρκετούς συνανθρώπους μας σε πρωτοφανείς καταστάσεις.
Οι καταστάσεις αυτές απαιτούν ψυχραιμία, υπομονή και ομοψυχία. Ωστόσο, είναι στο χέρι μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια ακόμη φορά, ώστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αυτή τη δύσκολη δοκιμασία, βγαίνοντας στο τέλος ακόμα πιο δυνατοί και ενωμένοι.
Σας καλούμε όλους και όλες να συνδράμετε ενεργά στην αντιμετώπιση των καθημερινών δυσκολιών που έχουν προκύψει συμμετέχοντας εθελοντικά και αναδεικνύοντας το κοινωνικό μας πρόσωπο. Είναι πολύ σημαντικό να μεριμνήσουμε για τις ευπαθείς ομάδες και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας του οικισμού μας που δεν μπορούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα αγαθά, τα φάρμακα, τις συνταγογραφήσεις και τα είδη πρώτης ανάγκης.
Όποιοι επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά με κάθε τρόπο στην προσπάθεια αυτή στέλνετε μήνυμα στην σελίδα γράφοντας "Ok" και αυτόματα θα μπείτε στην Ομάδα Εθελοντικής Προσφοράς Μαΐστρου και θα ενημερώνεστε για τις όποιες ανάγκες προκύπτουν καθημερινά.
Στις δύσκολες αυτές ώρες νοιαζόμαστε για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και στηρίζουμε τις ευπαθείς ομάδες!
Όσοι από την άλλη δεν μπορούμε να γίνουμε εθελοντές, μένουμε σπίτι προστατεύοντας έτσι τις ευάλωτες ομάδες, τα άτομα που αγαπάμε, αλλά και τους εαυτούς μας!
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες τον πρώτο λόγο έχει η κοινωνική ευαισθησία και ευσυνειδησία, η υπόσχεση που δίνουμε είναι ότι στα δύσκολα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαΐστρου δεν θα μείνει "Μόνος Κανείς".
Ας γίνουμε όλοι εθελοντές!
Εκ μέρους του Δ.Σ. Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου
O Πρόεδρος
Ναϊτίδης Ν. Ιωάννης