Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Η σκληρή δουλειά και ο καθημερινός αγώνας αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται!!!

Τεσσεράμισι χρόνια τώρα δίνω καθημερινά τον καλύτερο εαυτό μου για να κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο, πιο ανθρώπινο, πιο λειτουργικό, πιο όμορφο και πιο ασφαλή. Από την ώρα που ξυπνούσα, παράλληλα με τις δύσκολες και απαιτητικές επαγγελματικές μου υποχρεώσεις τις οποίες υπηρετώ με υπερηφάνεια, αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν πώς να προσφέρω στους συνδημότες μου, πώς να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείξανε με την ψήφο τους το 2014, όταν και με είχαν εκλέξει Δημοτικό Σύμβουλο στην Δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρούπολης.
Σήμερα με την επίσημη ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων μου κάνατε το πιο όμορφο δώρο... μου δείξατε ότι η σκληρή δουλειά και ο καθημερινός αγώνας αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται!
Με αναδείξατε πρώτο σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο της Τοπικής Κοινότητας της παράταξη μου #polipolites με 1855 ψήφους αλλά και πρώτο μεταξύ όλων των άλλων εξαίρετων συνυποψηφίων μου στο σύνολο των παρατάξεων της Τοπικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης.
Κανείς δεν περισσεύει, όλοι μαζί, θα συνεχίσουμε τον αγώνα και θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά, με μεγαλύτερο πάθος, όρεξη, μεράκι και συνεργατικότητα για να κάνουμε την Τοπική Κοινότητα Αλεξανδρούπολης μια κοινότητα να χαίρεσαι να ζεις, έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για την πόλη και τους οικισμούς μας!
Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε αυτή την υπέροχη κοινωνία, σε όλους εσάς, τους καθημερινούς συνεργάτες και ιδιαίτερα την οικογένειά μου που με ανέχεται ακόμη!!
#synexizoume και την ερχόμενη Κυριακή ψηφίζουμε για Δήμαρχο της πόλης μας, τον Βαγγέλη Λαμπάκη και την παράταξη #polipolites.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό. Ναϊτίδης Ν. Ιωάννης