Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

#Τοπική_Κοινότητα_Αλεξανδρούπολης #Δελτίο_Τύπου


Σύμφωνα με τον Νόμο υπ’ αριθμ. 4623, άρθρο 5, παράγ. 9α «Ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, διατάξεις για την ψηφιακή διακυβέρνηση, συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις και άλλα επείγοντα ζητήματα». (ΦΕΚ Α 134/09-08-2019) από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης συμπεριλαμβανομένων και των οικισμών #Χηλής, #Παλαγίας, #Μαΐστρος, #Απαλός, #Αγνάντιας και #Αμφιτρίτης.
Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω για πολλοστή φορά τους συνδημότες που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο και την αγάπη τους.
Από σήμερα κιόλας ξεκινάμε δουλειά, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών μας, η Τοπική Κοινότητα Αλεξανδρούπολης θα αποτελέσει ένα πεδίο συνεργασιών και συναινέσεων.
Μέσα από μια σειρά επαφών με τους δημότες θα συζητήσουμε τις ιδέες και τις προτάσεις τους, θα καταγράψουμε τα προβλήματα και τις προκλήσεις, τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες, καθώς και τα αδύνατα και δυνατά σημεία της κοινότητας με σκοπό από την 1η κιόλας Σεπτέμβρη σε συνεργασία με τον Δήμαρχο, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, Προέδρους Νομικών Προσώπων, Δημοτικούς Συμβούλους, με τους συμβούλους της Τοπικής Κοινότητας, υπηρεσιακούς παράγοντες και όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και των λοιπών καθηκόντων που θα ανατεθούν.
Με τους δημότες μπροστά να έχουν δυναμικό και ενεργό ρόλο σε αυτή την κρίσιμη πλην όμως παραγωγική διαδικασία, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας! Με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στον δήμο μας, όπως άλλωστε το έχω αποδείξει μέχρι και σήμερα, θα αγωνιστούμε μαζί για ένα καλύτερο παρόν, για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο μέλλον. Το δικό μας και των παιδιών μας.
Ο Νεοεκλεγείς Πρόεδρος
Τοπικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης


  Ναϊτίδης Ν. Ιωάννης