Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Την Πρωτομαγιά σας περιμένουμε στον Πλατανότοπο Μαΐστρου.

Η υπέροχη άνοιξη που είναι σε εξέλιξη έχει χρωματίσει τα τοπία μας με όλες τις αποχρώσεις του πράσινου, ενώ πινελιές διαφόρων εντυπωσιακών χρωμάτων, διεγείρουν την ψυχή και μας κάνουν όλους να θαυμάσουμε τα θαύματα της φύσης.
Οι ομορφιές τον κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό και ταυτόχρονα ιδανικό προορισμό για αναψυχή.
Η γιορτή της Πρωτομαγιάς, η οποία εκτός του πολιτικού και κοινωνικού ρόλου που έχει, ξεχωρίζει και για την φυσιολατρική μορφή της αφού όλοι μας μικροί και μεγάλοι θα επιδιώξουμε να βρεθούμε κοντά στη φύση για να τη θαυμάσουμε και να την απολαύσουμε.
Ένας χώρος που αποτελεί επιλογή για την γιορτή της Πρωτομαγιάς και όχι μόνο είναι ο πανέμορφος πλατανότοπος της Μαΐστρου. Ο πλατανότοπος είναι ένας χώρος Πολιτισμού - Αθλητισμού και Αναψυχής που μπορεί να αγκαλιάσει τους πολίτες να τον χρησιμοποιήσουν για την καθημερινή τους απόδραση αλλά και για τις διάφορες πολιτιστικές τους εκδηλώσεις. Αυτό που χρειάζεται όμως να προσέξουμε είναι να συναισθανθούμε όλοι οι πολίτες ότι ο πλατανότοπος της Μαΐστρου είναι μια περιουσία όλων μας, είναι μια περιουσία δική μας και γι’αυτό θα πρέπει να φροντίζουμε για την καθαριότητα του, να σεβόμαστε την αρτιότητα των κατασκευών και να αποτρέπουμε τους όποιους ασυνείδητους που θα προσπαθήσουν να κάνουν βανδαλισμούς πετώντας σκουπίδια και προκαλώντας καταστροφές. 
Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στον πλατανότοπο Μαΐστρου να ανακαλύψτε τις ομορφιές του.
Και να είστε σίγουροι ότι αυτές είναι πολλές!!! 
Καλή Πρωτομαγιά! 
Ναϊτίδης Ν. Ιωάννης
Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης