Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Δύο μεγάλες νίκες πραγματοποίησαν οι Αμαζόνες στην τελευταία εντός έδρας αγωνιστική στο Κλειστό Μαΐστρου την Κυριακή 10/4/2016.

Συγκεκριμένα μετά από εκπληκτικές εμφανίσεις οι Παγκορασίδες και οι Κορασίδες μας κέρδισαν με σκορ 3-1 και 3-0 αντίστοιχα τις ομάδες της Χρυσούπολης / Καβάλας , για την 3η αγωνιστική των Play Offs του πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Θράκης-Ανατ.Μακεδονίας.
Με την νίκη τους αυτή οι Παγκορασίδες των Αμαζόνων είναι αήττητες και διατηρούνται στην 1η θέση του πρωταθλήματος ενώ οι Κορασίδες έκαναν την πρώτη τους νίκη στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.
Απομένει μία αγωνιστική εκτός έδρας στον Αμυγδαλεώνα για τις Παγκορασίδες και στην Καβάλα για τις Κορασίδες. Με νίκες την τελευταία αγωνιστική οι Αμαζόνες τερματίζουν πρώτες στην Ανατ.Μακεδονία και Θράκη στις Παγκορασίδες ενώ και οι Κορασίδες διεκδικούν ακόμα και την πρώτη θέση με συνδυασμό αποτελεσμάτων.
Μπράβο στις αθλήτριες μας οι οποίες αποδεικνύουν ότι με υπομονή και δουλειά τα αποτελέσματα έρχονται με τον καλύτερο τρόπο!!