Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Πρόσκληση στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Προβολή ορεινών διαδρομών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σας προσκαλεί, στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Προβολή ορεινών διαδρομών του Δήμου Αλεξανδρούπολης μέσω νέων τεχνολογιών» που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 17:30 στον 3ο Όροφο του Επιμελητήριο Έβρου - Λ. Δημοκρατίας 307
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του έργου «Προβολή ορεινών διαδρομών του Δήμου Αλεξανδρούπολης μέσω νέων τεχνολογιών».
Το έργο έχει ως σκοπό την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της περιοχής, την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, την ενίσχυση των εκτός πόλεων δραστηριοτήτων, την ανάδειξη των γραφικών οικισμών της περιοχής, την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής και την ενίσχυση των οικισμών με την ανάπτυξη οικονομικής δραστηριότητας.
Στα πλαίσια του εν λόγω έργου αναπτύχθηκε ένας ιστότοπος (site) ενταγμένος στην υπάρχουσα δομή της ιστοσελίδας του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την προβολή της ορεινής διαδρομής και του ορεινού φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της περιοχής, ο οποίος θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.