Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι Σχολικοί Αγώνες Δρόμου Επί Ανωμάλου Εδάφους Μαθητών/τριών στον πλατανότοπο Μαΐστρου.


Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη των Σχολικών Αγώνων στον Έβρο για το σχολικό έτος 2015-16. 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων Έβρου η πρώτη διοργάνωση των φετινών αγώνων ήταν ο Δρόμος σε Ανώμαλο Έδαφος α) για την Α΄ Φάση των Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Λυκείων, β) για τα Γυμνάσια του Νοτίου Έβρου και γ) για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης. 
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στον εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς Πλατανότοπο του Μαΐστρου με τη συνδρομή του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Θράκης, του Συνδέσμου Βετεράνων Στίβου Αλεξανδρούπολης και με την συμμετοχή στην Αγωνόδικο Επιτροπή όλων των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής των σχολείων της Αλεξανδρούπολης. Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Έβρου συγχαίρει τους μαθητές και μαθήτριες των σχολείων που έλαβαν μέρος στους αγώνες για την αξιέπαινη προσπάθεια τους στα πλαίσια του ‘’Ευ Αγωνίζεσθαι’’, τους συνδιοργανωτές καθώς και τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής για την πολύτιμη βοήθειά τους ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν με τον αρτιότερο δυνατό τρόπο.

Ο Υπεύθυνος Ομάδας Φυσικής Αγωγής  Έβρου  
 Δημητριάδης Ιωακείμ