Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Όλοι οφείλουμε να ενεργοποιηθούμε στην καθημερινή προσπάθεια με σκοπό να αποτρέψουμε φαινόμενα καταστροφών.


Η βελτίωση της καθημερινότητας με μια σειρά από καθημερινές παρεμβάσεις αποτελούν κοινωνικά αγαθά άμεσης προτεραιότητας για όλους μας.

Όλοι οφείλουμε να ενεργοποιηθούμε και να συμβάλλουμε στην καθημερινή προσπάθεια που γίνεται με σκοπό να βελτιώσουμε την εικόνα του δήμου μας, να την διατηρήσουμε όμορφη, καθαρή και ανθρώπινη. Είναι πολύ άσχημο και λυπηρό το πρωί να προσπαθείς με τις όποιες δυσκολίες της εποχής να δημιουργήσεις και το βράδυ να καταστρέφονται τα πάντα.

Στην προσπάθεια αυτή ζητώ την ενεργοποίηση και την προσπάθεια όλων μικρών και μεγάλων με σκοπό να αποτρέψουμε φαινόμενα καταστροφών, πέταμα σκουπιδιών κ.α.

Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση σε πάρκα και πλατείες στον οικισμό της Μαΐστρου έχει ξεφύγει από κάθε όριο από τους γνωστούς άγνωστους κάθε ηλικίας και με την ανοχή όλων μας.

Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας πως αυτούς τους δημόσιους χώρους δεν τους κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας για να τους καταστρέψουμε αλλά τους δανειστήκαμε για τα παιδιά μας και είμαστε υποχρεωμένοι όλοι εμείς να τους διατηρήσουμε και να τους παραδώσουμε σε ακόμη καλύτερη κατάσταση στις επόμενες γενιές

Παραμένω στη διάθεση σας για κάθε σας σκέψη και πρόταση που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε αυτή την προσπάθεια.