Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Προπονητική Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονες Οργανωτικές και Τεχνικές Προτάσεις στα Τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης»



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 στην αίθουσα προβολής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας η Προπονητική Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονες Οργανωτικές και Τεχνικές Προτάσεις στα Τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης». Την ημερίδα διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Έβρου με την υποστήριξη των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων του οικισμού της Μαΐστρου.

Η ημερίδα ξεκίνησε με τηλεδιάσκεψη και συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων προπονητών και του Ομοσπονδιακού Προπονητή της Εθνικής Ελπίδων κ. Κώστα Τσάνα και του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Θοδωρή Ελευθεριάδη.

Στη συνέχεια η ημερίδα συνεχίστηκε με την ομιλία του κ. Καρώνη Θεόδωρου, Καρδιολόγου  με θέμα «Ιατρικό πρωτόκολλο FIFA – Προτάσεις για τα αναπτυξιακά τμήματα και ολοκληρώθηκε με την ομιλία του κ. Νικολαΐδη Κώστα, Εργοφυσιολόγου  / Διατροφολόγου με θέμα «Οργανωτικό και τεχνικό πλαίσιο λειτουργίας και οργάνωσης αναπτυξιακών τμημάτων.  

Τις εργασίες της Ημερίδας χαιρέτισαν οι κ.κ.  Ναϊτίδης Ιωάννης, Δημοτικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, Παπαπαντελής Νικήτας, Γ.Γ. του Συνδέσμου Προπονητών Έβρου, ενώ την ημερίδα τίμησε με την παρουσία του ο Εκπρόσωπος της ΕΠΣ Έβρου κ. Ντόλας Ζήσης .  

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των διοργανωτών στους τεχνικούς υποστήριξης της τηλεδιάσκεψης κ.κ. Κατελτζή Θάνο και Τσομπανάκη Νίκο.

Με την ολοκλήρωση των ομιλιών, ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και διαπιστώθηκε από όλους τους παρευρισκομένους η ανάγκη συνέχισης και καθιέρωσης αντίστοιχων ημερίδων.