Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το "τουρνουά αλληλεγγύης"Πηγη: Www.kinisialexandroupolis.gr
Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το "τουρνουά αλληλεγγύης" το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25/4 στο γήπεδο της Μαΐστρου και ήταν αφιερωμένο στην προσφορά προς τον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο και στην αλληλεγγύη. Ήταν μιά πρωτοβουλία του συνδέσμου προπονητών Έβρου (και ιδίως του γ.γ. Νικήτα Παπαπαντελή) και της Κίνησης Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξ/πολης. Οκτώ ποδοσφαιρικές ακαδημίες έδωσαν το "παρών" (Α.Ο. Μαϊστρου, Α.Ο. Αλεξανδρούπολη, ΕΘΝΙΚΟΣ, Α.Ο. Καππαδοκών, I SOCCER, Ακαδημία Ολυμπιακού, Θράκη Φερρών, Ποντιακός) τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την εκδήλωση και ενισχύοντας παράλληλα τους σκοπούς της Κ.Α.Π.Α.  Η συμμετοχή του κόσμου, των μικρών αθλητών και των γονέων τους ήταν συγκινητική. Συγκεντρώθηκαν πολλά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης πράγμα που αποδεικνύει την ευαισθησία της τοπικής κοινωνίας. Οι μικροί ποδοσφαιριστές απόλαυσαν το τουρνουά και στο τέλος παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους διπλώματα.
 Τελικά η απάντηση για την συνεχιζόμενη πολυεπίπεδη κρίση περνάει μέσα από την ίδια την κοινωνία, μέσα από την ισχυροποίηση των μεταξύ μας δεσμών, μέσα από την έμπρακτη αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, μέσα από την άμιλλα και μέσα από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες οι οποίες εμπεριέχουν την αγάπη για προσφορά. Πρέπει να "ξαναχτίσουμε" τον κοινωνικό ιστό, ο οποίος έχει διαρραγεί εδώ και τόσα χρόνια, πάνω σε σχέσεις εμπιστοσύνης.
Ευχόμαστε να καθιερωθεί το συγκεκριμένο τουρνουά ως ένας θεσμός ουσιαστικός και καθαρά ανιδιοτελής.
Ευχαριστούμε θερμά, για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου τουρνουά αλλά και για την όλην βοήθεια, τους:
Νικήτα Παπαπαντελή, Παναγιώτη Κωστικίδη, Γιάννη Ναϊτίδη, Σάκη Παπαράδη,  Παύλο Μπεντίλα,  Θανάση Σισμάνη, Γιάννη Βοσνίδη, Στράτο Βραχιώλια, Γιώργο Σιμσίρη, Αντώνη Κουφό και ιδιαίτερα τα παιδιά από την διοίκηση του Α.Ο. Μαϊστρου).
(ακολουθούν φωτογραφίες από το αγωνιστικό κομμάτι):