Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ενα διαφορετικό τουρνουά στον οικισμό της Μαϊστρου.



Ένα  διαφορετικό τουρνουά  ακαδημιών ποδοσφαίρου  προγραμματίζεται από το Σύνδεσμο Προπονητών Έβρου και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου  (10:00-12:00)  στο γήπεδο  Α.Ο Μαΐστρου, υπέρ των σκοπών της Κίνησης Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης και των  δοκιμαζομένων συνανθρώπων μας.
Με τη συγκεκριμένη  πρωτοβουλία του Συνδέσμου  Προπονητών Έβρου  οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές  οκτώ (8) ακαδημιών της περιοχής , οι γονείς τους και όλοι οι ευαισθητοποιημένοι  συμπολίτες μας θα στείλουν το δικό τους ύψιστο κοινωνικό μήνυμα υπέρ της Κίνησης Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και καιρό  στην περιοχή μας.
“Κανείς ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ μας  να μην πεινάσει”.  
«Όλοι μαζί μπορούμε !!!»
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ…ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ:
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ  ΜΑΖΙ  ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ  Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Παράλληλα με τους εμπλεκόμενους  στην   αθλητική και κοινωνικοί αυτή δραστηριότητα, κάτοικοι της περιοχής, φορείς και επιχειρήσεις καλούνται να συνδράμουν..
(Πληρ.  τηλ 6934640635)

 TO MHNYMA THΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Η κοινωνική αλληλεγγύη στις μέρες που διέπουμε δεν είναι μόνο προσφορά σε συνθήκες κοινωνικοοικονομικής κρίσης ούτε είναι ένα έθιμο και συνήθειας - μία καραμέλα που πιπιλίζουμε μόνο τις γιορτινές ημέρες ή όταν το επιτάσσει η μόδα. Αντίθετα είναι ένας δυναμικός τρόπος κοινωνικής συμμετοχής και παρέμβασης όλων μας με στόχο την εξέλιξη και την καλυτέρευση της κοινωνίας. Η κοινωνική αλληλεγγύη αφορά πράξεις και όχι λόγια. Αναπτύσσει τη φιλία, την κατανόηση και την αποδοχή της διαφορετικότητας των προσώπων. Ο Σύνδεσμο Προπονητών Έβρου απευθύνει πρόσκληση στους γονείς των μικρών αθλητών τους και σ’ όλους του πολίτες της περιοχής , τους φορείς και τις επιχειρήσεις να επιδείξουν για μια ακόμη φορά τα ανθρωπιστικά και κοινωνικά τους αντανακλαστικά, προσφέροντας κάτι – έστω και το ελάχιστο – στον διπλανό τους .
Ας σεβαστούμε και ας στηρίξουμε τους συνανθρώπους γύρω μας τώρα που το χρειάζονται . Ας αφήσουμε τους εαυτούς μας ελεύθερους, να ανοίξουμε την καρδιά μας και να την προκαλέσουμε να κινηθεί στους δικούς της ρυθμούς ζωής, δυο (2) νότες ακόμη πιο ανθρώπινες.
Δεν χρειάζεται οίκτος και λύπηση , αλλά ειλικρινής διάθεση, ανοικτή καρδιά και πάνω από όλα ΑΓΑΠΗ! Την αγάπη –που σύμφωνα μ’ ένα ποίημα- δεν έχει πει ποτέ την τελευταία λέξη, την αγάπη που δεν υπολογίζεται, την αγάπη που πάντα αιφνιδιάζει.

Όλοι λοιπόν το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
( 10:00 - 12:30 )
Αθλητικές Εγκαταστάσεις Αθλητικού Ομίλου Μαΐστρου
Γιατί … ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Μπορούμε

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ:
·       Λαχειοφόρο αγορά Συνδέσμου Προπονητών Έβρου για την αγορά αυτόματου εξωτερικού απινιδώτη με στόχο την ιατρική υποστήριξη των ποδοσφαιρικών ομάδων και ακαδημιών της περιοχής
·       Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του  Συνδέσμου Προπονητών Έβρου