Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Συνέντευξη Τύπου με θέμα τους Μεσογειακούς Αγώνες Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων



Κοινή Συνέντευξη τύπου με θέμα τους αγώνες του Μεσογειακού Κυπέλλου Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων που θα λάβουν μέρος στο Κλειστό Κολυμβητήριο της πόλης μας, παραχώρησαν σήμερα Τετάρτη 3-9-2014 και ώρα 12:00 στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Λαμπάκης και ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) και Πρόεδρος της COMEN, κ. Δημήτριος Διαθεσόπουλος.
Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την διεξαγωγή  των αγώνων στην πόλη μας  και πρόσθεσε ότι ο Δήμος θα είναι και στο μέλλον αρωγός τέτοιων προσπαθειών, που αναδεικνύουν την πόλη της Αλεξανδρούπολης και την καθιστούν πόλο έλξης του αθλητικού τουρισμού.
Από την μεριά του, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ και της COMEN, κ. Δημήτριος Διαθεσόπουλος, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο, όλους τους φορείς που όπως είπε αγκάλιασαν με ζεστασιά αυτήν την πρόταση, και όλους τους εθελοντές που συμμετέχουν, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου, το οποίο όπως χαρακτηριστικά δήλωσε κατατάσσεται  μέσα στα 2-3 καλύτερα της Ελλάδας (και το καλύτερο για τη διεξαγωγή αγώνων συγχρονισμένης κολύμβησης, μετά το Ο.Α.Κ.Α), και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει με την παρουσία του τις κερκίδες του κολυμβητηρίου και να απολαύσει ένα θέαμα πρωτόγνωρο για την πόλη.
Στο τέλος, το λόγο πήρε το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕ - Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και συντοπίτισσα μας, κ. Χριστίνα Ρουσσίδου, η οποία δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένη, καθώς η διεξαγωγή των αγώνων στην Αλεξανδρούπολη είναι κάτι που ονειρεύεται και οραματίζεται εδώ και πολλά χρόνια.

Ενημερώνουμε το κοινό ότι λόγω των καιρικών συνθηκών, η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κολυμβητήριο (20:00) και όχι στην πλατεία του Φάρου, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.